Grčija Atene in mini križarjenje

Vsako leto z možem za ene izmed počitnic izbereva destinacijo, ki so jo skupaj z otroci zapomnimo ne le po hotelih in vodnih atrakcijah ampak tudi po dodani vrednostni določene dežele.

Letos smo izbrali Grčijo – idealno destinacijo na Mediteranu za družinske počitnice, kjer smo združili kulturno-zgodovinske zaklade prestolnice Atene z mini križarjenjem po grških otokih egejskega morja, ter uživali v odkrivanju kulinaričnih dobrot.

Atene smo po dolgem in širokem spoznavali po večini kar peš –zgodovino z arheološkimi najdišči tako na prostem kot tudi v muzejih, živahne ulice po dnevi in ponoči, katerih restavracije so nas z omamnimi vonjavami in zvokom Grške glasbe kar vabile v svoj objem.

Za piko na i smo v svoj itinerarij dodali tridnevno križarjenje po Grških otokih in med drugim imeli možnost raziskovat očarljiv a pregrešno drag Mykonos, romantični Santorini in umirjen Patmos nasproti Turške obale… Teden je prehitro minil, mi pa smo se vrnili polni novih doživetij in pripravljeni na naš drugi del popolnoma drugačnih počitnic v Marsa Alamu.

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!