Aparthotel ALEXANDRA
Kraj: Kamari / Lokalna kategorija: **+

Lega: Aparthotel Alexandra se ponaša z eno najboljših lokacij na otoku, saj je od znamenite črne peščene plaže Kamari oddaljen le 100 m, od središča istoimenskega letovišča z mnogimi trgovinicami, kavarnami, tavernami, restavracijami, bari in avtobusnim postajališčem pa le 400 m. Glavno mesto Fira je od aparthotela oddaljeno 7 km. Zaradi bližine letališča so možni nizki preleti letal, ki povzročajo hrup.

Ponudba: V otoškem stilu grajeni studii in apartmaji imajo sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, TV-sobo, brezplačen WiFi, zajtrkovalnico, pool-snack bar in bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.

Nastanitev: Preprosto opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi in balkon ali teraso. Studiji so opremljeni enako, le da imajo še kuhinjsko nišo. Tudi apartmaji so opremljeni enako, le da imajo še kuhinjsko nišo in ločeno spalnico. Čiščenje vsak dan, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

Hotel AFRODITI VENUS BEACH & SPA
Kraj: Kamari / Lokalna kategorija: ****

Lega: Hotel, zgrajen v tradicionalnem kikladskem stilu, leži pravokotno na promenado v središču letovišča Kamari, kjer so številni bari, restavracije in trgovine.

Ponudba: Uveljavljen hotel, sestavljen iz dveh poslopij, ima recepcijo, dnevni prostor s TV-kotičkom, internetni kotiček, brezplačen WiFi, draguljarno, glavno restavracijo, taverno na plaži, lounge bar, pool bar, beach bar, bazen, otroški bazen, jacuzzi in teraso za sončenje. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Za sprostitev in rekreacijo so gostom proti doplačilu na voljo tudi hotelski spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji ter razni vodni športi na plaži.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon ali teraso. Junior suite so opremljene enako, le da imajo še sedežni kotiček ter balkon ali teraso ali loggio.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

Hotel KAMARI BEACH
Kraj: Kamari / Lokalna kategorija: ***

Lega: Eden najbolj znanih hotelov na Santoriniju je umeščen v središče mesteca Kamari, neposredno ob istoimensko črno peščeno-prodnato plažo, od katere ga loči le priljubljena promenada s številnimi bari, tavernami in trgovinami.

Ponudba: Hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, internetni kotiček, TV-sobo, pool bar, zajtrkovalnico, à la carte restavracijo in velik bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Za športne navdušence je na voljo fitnes, za doplačilo pa še biljard in veliko možnosti za vodne športe na plaži.

Nastanitev: Coutyard sobe, obnovljene leta 2014, imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, hladilnik in balkon ali teraso. Možnost najema sefa.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!