Hotel BIG VILLAGE
Kraj: Skala / Lokalna kategorija: ***

Lega: Manjši hotel, primeren za vse generacije, se nahaja na odlični lokaciji v središču živahnega letovišča Skala in le 150 m do najbližje plaže ali 300 m od prekrasne dolge peščeno-prodnate plaže.

Ponudba: Lepo vzdrževan in družinsko voden hotel ima recepcijo s sefi, prijeten dnevni prostor s TV-kotičkom, internetnim kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, zajtrkovalnico, lounge bar, pool bar, velik bazen, jacuzzi, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter parkirišče.

Nastanitev: Stilsko opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, telefon, hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon ali teraso. Možnost najema klimatske naprave in sefa. Na povpraševanje vam lahko rezerviramo tudi maisonette.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk

Hotel PORTO SKALA
Kraj: Skala / Lokalna kategorija: ****

Lega: Prijeten hotel višje srednje kategorije je od središča Skale, kamor vas večkrat na dan odpelje brezplačen hotelski avtobus, oddaljen 3 km, od Porosa pa 8,5 km. Od skalnate plažice z manjšim peščenim delom vas ločijo le cesta in nekaj stopnic.

Ponudba: Kompleks iz glavne in več manjših stavb je zgrajen po vzoru značilne grške vasice. Gostom ponuja lepo opremljen sprejemni prostor z recepcijo, TV-kotiček, internetni kotiček, brezplačen WiFi, biljard, restavracijo z barom in teraso, koktajl bar, konferenčno sobo, fitnes, večnamensko sobo z mizo za namizni tenis ter minimarket. Na vrtu so ličen bazen z ločenim delom za otroke, pool-snack bar, otroško igrišče in minigolf. V glavni sezoni občasno disko na prostem ali grški večer.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, glasbeni kanal, hladilnik, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, TV in balkon ali teraso, večinoma s pogledom na morje.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, kosilo, ki ga bodo postregli, in bife večerja. Možnost zamenjave večerje za kosilo.

 

Hotel TESORO BLU
Kraj: Skala / Lokalna kategorija: *****

Lega: Skoraj nov hotel visoke kategorije, zgrajen leta 2011, namenjen izključno odraslim gostom, loči od čudovite dolge peščeno-prodnate plaže le cesta, do središča letovišča Skala pa je 1,5 km.

Ponudba: Moderen, v minimalističnem slogu zgrajen hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, glavno restavracijo, à la carte restavracijo, dva bara in bazen, obdan s terasami za sončenje s senčniki in ležalniki. Za sprostitev in rekreacijo sta gostom na voljo jacuzzi in fitnes, za doplačilo pa še tenis. Brezplačne kopalne brisače. Občasna diskretna večerna animacija.

Nastanitev: Sodobno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, plačljivo TV, brezplačen WiFi, minibar, kuhalnik za kavo ali čaj, likalnik in balkon.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja.

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!