Hotel LADIKO
Kraj: Faliraki / Lokalna kategorija: ***

Lega: Zelo priljubljen hotel leži na romantičnem griču tik nad slikovitim zalivom Ladiko, le 150 m od prekrasne istoimenske plaže in le 500 m od znamenitega zaliva Anthony Queen, kjer so snemali film Zorba. Do najbližjega mesteca Faliraki je 3 km, do mesta Rodos 17 km in do Lindosa 33 km. Avtobusno postajališče se nahaja tik pred hotelom.

Ponudba: Prijeten, družinsko voden hotel, obdan z drevesi pomarančevcev in limonovcev, je sestavljen iz štirih zgradb, v katerih se nahaja 42 sob. Svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačnim WiFi-jem in TV-kotičkom, restavracijo, snack bar, minimarket, namizni tenis, fitnes in manjše otroško igrišče.

Nastanitev: Rustikalno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, hladilnik, balkon in teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Superior sobe so opremljene enako, le da imajo obnovljeno kopalnico.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.

Aparthotel BEACH BREAK
Kraj: Faliraki / Lokalna kategorija: 3 ključi

Lega: Priljubljen, družinsko voden aparthotel se nahaja na zelo želeni lokaciji v letovišču Faliraki, tik ob prekrasni dolgi peščeni plaži in le 500 m od živahnega središča s številnimi trgovinicami, restavracijami, bari in nočnimi lokali. Do znamenitega zaliva Anthony Quinn in vodnega parka je 5 km ter do središča glavnega mesta Rodos 15 km.

Nastanitev: Pred kratkim obnovljeni, v minimalističnem stilu opremljeni studii imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, brezplačni WiFi ter kombiniran dnevno-spalni prostor s kuhinjsko nišo. Možnost najema sefa in samostojno nastavljive klimatske naprave. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo ločeno spalnico. Čiščenje štirikrat tedensko, menjava brisač in posteljnine trikrat tedensko.

Prehrana: Obogaten kontinentalni zajtrk, ki ga bodo postregli.

Hotel FALIRAKI BAY
Kraj: Faliraki / Lokalna kategorija: ***

Lega: Priljubljen, družinsko voden hotel se nahaja v letovišču Faliraki, le 100 m od prekrasne dolge peščene plaže in le 700 m od živahnega središča s številnimi trgovinicami, restavracijami, bari in nočnimi lokali.

Ponudba: Hotel s 60 sobami nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, internetnim in TV-kotičkom ter brezplačnim WiFi-jem, restavracijo, bar, biljard, bazen in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV in balkon ali teraso. Možnost najema klimatske naprave in hladilnika.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.

Hotel ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT
Kraj: Faliraki / Lokalna kategorija: ****

Lega: Hotelski kompleks, obdan s prostranim in lepo negovanim vrtom, se nahaja ob prekrasni dolgi peščeno-prodnati plaži v slovitem letovišču Faliraki. Do središča mesteca, kjer so številne trgovine, taverne, bari in veliko zabave, je 2,5 km, do največjega vodnega parka v Grčiji pa le 600 m. Tik pred hotelom je avtobusno postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko večkrat na dan odpeljete do 12 km oddaljenega glavnega mesta.

Ponudba: Pri družinah zelo priljubljen hotel s 566 sobami v glavni zgradbi in dvema depandansama ima sprejemno dvorano z recepcijo, TV-kotičkom, internetnim kotičkom in WiFi-jem, več dvigal, konferenčno dvorano, minimarket, trgovino s spominki, restavracijo, taverno, lobby bar, pool bar, junior bar, dva bazena, otroški bazen z vodnimi tobogani, otroško igrišče, miniklub za otroke od 4. do 12. leta ter več teras oz. zelenic za sončenje. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka od 10.00 do 11.00. Razni prigrizki od 10.00 do 12.30, od 14.30 do 18.00 in od 21.30 do 24.00. Sladoled od 10.00 do 22.00. Kava, čaj in pecivo od 16.00 do 18.00. Mini hladilnik je ob prihodu napolnjen z vodo, osvežilnimi brezalkoholnimi pijačami in pivom. Občasno na otroškem igrišču kot presenečenje za otroke pokovka in sladkorna pena. Osvežilne brezalkoholne pijače, domače vino in točeno pivo med kosilom in večerjo. Domače ter mednarodne alkoholne in brezalkoholne pijače, pivo, vino, gin, vodka, rum, viski in brandy od 10.00 do 24.00. Za šport in rekreacijo je poskrbljeno z aerobiko in vodno aerobiko, odbojko na plaži, nudijo pa tudi balinanje, minigolf, namizni tenis, tenis ter izposojo kanujev in pedalinov, za doplačilo pa so na voljo še biljard, izposoja gorskih koles ter razni vodni športi na plaži. Dnevna in večerna animacija.

Nastanitev: Lepo in moderno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, TV, minibar in balkon. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo dodatno še najemniški sef in z drsnimi vrati ločen prostor s pogradom.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!