The Palace Sahl Hasheesh 5* – all inclusive

The Grand Hotel Sahl Hasheesh 5* – all inclusive

Hotel leži neposredno ob zasebni peščeni plaži s lahkim dostopom do čistega moja. Resort je od turističnega središča oddaljen le nekaj minut hoje in leži ob promenadi dolgi 12 km. Mestno središče Hurgade je oddaljeno 25 km (organiziran brezplačen hotelski transfer). Letališče je oddaljeno pribl. 18 km (30 min vožnje).
Luksuzni resort je arhitektna kompozicija faraonskega in andaluzijskega stila. Zahtevnega gosta pričakujejo sanjske počitnice v sproščujočem vzdušju ter storitvami
in nastanitvijo na visokem nivoju 5*. V več zgradbah je razporejenih 450 okusno opremljenih sob. V sprejemnici je na voljo lobby bar in brezplačen dostop do
brezžičnega interneta. Bogato kulinarično razvajanje je zagotovljeno v samopostrežni restavraciji in 4 a la carte restavracijah (s predhodno rezervacijo). 
Prigrizki so ponujeni pri 5 barih. Ob wellnessu je na voljo fitnes in kozmetične storitve. V prostranem zunanjem predelu je bazenski kompleks s terasami za sončenje. Pozimi je en bazen ogrevan. Senčniki ležalniki in podloge so brezplačno na voljo na plaži in ob bazenih. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

Sobe so opremljene s prho, WC-jem, sušilnikom za lase, individualno nastavljivo klimatsko napravo, sefom, mini barom, brezžičnim dostopom do interneta (plačljiv), sat. TV, telefonom, možnostjo priprave kave ali čaja, sedežnim kotom in balkonom ali teraso. Nudijo pogled na bazen. Superior sobe so enako opremljene vendar s pogledom na bazen ali morje. Družinske sobe so večje. Suite (DJP/EJP) nudijo neposredni dostop do bazena.

 

 

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!