Prvotna ribiška vasica Marsa Alam na jugu Egipta je posebej primerna za vse, ki bi se radi spočili in se potapljali. Tukaj je še vedno veliko neokrnjenih potapljaških paradižev, ki skrivajo zaklade Rdečega morja. Z izjemno gorsko kuliso v ozadju, sanjskimi peščenimi plažami, turkizno modro vodo in izjemnimi koralnimi grebeni so ustvarjeni vsi pogoji, ki zagotavljajo nepozabne počitnice.

Namig: poiščite miren prostor na plaži in uživajte ob sončnem zahodu – to so počitnice v Marsa

Priljubljen počitniški hotel leži ob sestrskem hotelu SIVA PORT GHALIB. Peščena plaža je oddaljena pribl. 250 m in do nje vodi pot skozi park in ob bazenskem kompleksu. Do osupljivega koralnega grebena sta speljana dva pomola. Za velje udobje sveujemo uporabo čevljev za v vodo. V bližnji marini vas pričakujejo različne trgovinice in bari.

Prijeten objekt z glavno zgradbo, elegantno sprejemnico, recepcijo in trgovinicami. Glavna restavracija LAGOON, à la carte restavracija, lokal s ponudbo vodnih pip in štirje bari zaokrožujejo gastronomsko ponudbo. V velikem parku je porazdeljenih več zgradb, umetna laguna z morsko vodo ter manjši vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom. Ob bazenu, v laguni in na plaži brezplačni, ležalniki, senčniki. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

292 sodobnih sob, ki imajo prho, WC, sušilec za lase, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnost priprave kave ali čaja, dostop do interneta (z doplačilom) in klimatsko napravo.

SOBE S POGLEDOM NA PARK (30 m2) imajo opremljen balkon ali teraso. Nastanitev: največ 3 odrasli.

SOBE S POGLEDOM NA LAGUNO (34 m2) so enako opremljene in obrnjene proti laguni. Nastanitev: največ 3 odrasli.

DRUŽINSKE SOBE
 (60 m2) enako opremljene kot sobe s pogledom na park, z dvema spalnicama in skupno kopalnico. Nastanitev: največ 3 odrasli in 2 otroka.

Ob rezervaciji enoposteljne sobe, boste nastanjeni v dvoposteljni in jo uporabljali sami. Tretje in vsako naslednje ležišče v sobi je dodatno in ni enakovredno osnovnemu ležišču.

All inclusive storitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Pozni zajtrk, popoldan prigrizki, sladoled, kava in čaj. Med 10. in 24. uro so na voljo lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače.

A la carte restavraciji CARDAMOM in FATOUSH z doplačilom.

Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (npr. sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, mini bar, sobna strežba,…) prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.

Kompleks leži v središču počitniškega predela Port Ghalib in neposredno ob zasebni peščeni plaži. Ob dolgi, slikoviti obali sta dva pomola, ki omogočata dostop do morja. Zaradi koralnega grebena priporočamo čevlje za v vodo. V bližini je pristanišče z različnimi trgovinicami, restavracijami in bari.

Urejen hotel, ki s sestrskim hotelom Port Ghalib Resort tvori skupen kompleks z elegantno sprejemnico z recepcijo, lokalom s ponudbo vodnih pip, glavno restavracijo LAGOON, a la carte restavracijo CARDAMOM ter različnimi bari.  prostranem vrtu je ob umetni laguni z morsko vodo in čudovitem bazenskem kompleksu več zgradb, grajenih v arabskem stilu. Tukaj je tudi manjši vodni park.

Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu, v laguni in na plaži na voljo brezplačno. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

Z neposrednim prevozom z letališča Marsa Alam je zagotovljeno, da ste v hotelu že v 15 minutah.
Zgodnja prijava omogoča, da lahko sobo koristite že nekaj minut po prihodu v hotel.

V parku je v več hotelskih krilih porazdeljenih 353 sob.

Udobno opremljene sobe imajo prho, WC, sušilec za lase, sef, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnost priprave kave in čaja, dostop do interneta (z doplačilom), klimatsko napravo in balkon ali teraso.

SOBE S POGLEDOM NA PARK (32 m2) imajo opremljen balkon ali teraso. Nastanitev: največ 3 odrasli.

SOBE S POGLEDOM NA MORJE (32 m2) so enako opremljene in obrnjene proti morju. Nastanitev: največ 3 odrasli.

Ob rezervaciji enoposteljne sobe boste nastanjeni v dvoposteljni in jo uporabljali sami. Tretje ležišče v sobi je dodatno in ni enakovredno osnovnemu ležišču.

All inclusive storitev s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Pozni zajtrk, popoldan prigrizki, sladoled, kava in čaj. Med 10 in 24. uro so na voljo lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. A la carte restavracije z doplačilom.

ZAJTRK
Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi in hladnimi jedmi, show cooking, kosmiči, sadje v restavraciji SIVA SOUK AL HANA. Pozni zajtrk v baru ob bazenu.

KOSILO
Izbor samopostrežnih mednarodnih jedi v restavraciji SIVA SOUK AL HANA. Ponudba italijanskih specialitet v restavraciji LAGOON  z manjšim doplačilom. Prigrizki in sladoled v baru ob bazenu. Pijača se streže.

VEČERJA
Tematske večerje v samopostrežni restavraciji SIVA SOUK AL HANA. Z manjšim doplačilom možnost večerje v à la carte restavraciji SIVA CARDAMOM. Pijača se streže.

Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (npr. sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, mini bar, sobna strežba,…) prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.

Luksuzni resort leži neposredno ob dolgi zasebni peščeni plaži z očarljivim koralnim grebenom čez katerega je speljan pomol. Očarljiv podvodni svet je možno opazovati že s plaže. Za zaščito koral je čez koralni greben speljan pomol. Na izbranih predelih so priporočljivi čevlji za v vodo. Le nekaj minut je oddaljena sosednja marina z mednarodnimi jahtami, kjer k postanku vabijo urejene restavracije, bari, trgovinice in butiki.

S sestrskima hoteloma SIVA PORT GHALIB in PORT GHALIB RESORT tvori hotel skupen počitniški resort harmonično povezan s kopalno laguno z morsko vodo in peščeno plažo. Okusno grajena zgradba v obliki palače, velja za eno najlepših ob Rdečem morju. Hotel nudi sprejemnico z recepcijo, glavno restavracijo OLIVE z vrtno teraso, a la carte restavracijo CARDAMOM (z doplačilom) in pozimi ogrevan sladkovodni bazen z ločenim otroškim bazenom ter edinstven wellness center RED SEA SPA.

Brezplačni ležalniki, senčniki in kopalne brisače ob bazenu in na plaži. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na okažo. Možnost brezplačnega koriščenja storitev sosednjih hotelov Siva Port Ghalib in Port Ghalib Resort.

Neposredni prevoz do hotela traja le 15 minut. Zgodna prijava pa omogoča, da lahko sobo koristite že nekaj minut po prihodu v hotel.

Skupaj 308 sob, ki so porazdeljene v dveh traktih objekta. Sobe so okusno opremljene in imajo prho, WC, sušilec za lase, kopalni plašč, likalno desko, sef, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnost priprave čaja in kave, klimatsko napravo, dostop do interneta z doplačilom. Nastanitev: največ 3 odrasli.

SOBE S POGLEDOM NA PARK (36 m2) z opremljenim balkonom ali teraso. Nastanitev: največ 3 odrasli.

SOBE S POGLEDOM NA LAGUNO (36 m2) s francoskim balkonom in pogledom na laguno. Nastanitev: največ 3 odrasli.

SOBE S POGLEDOM NA MORJE (42 m2) so večje in obrnjene proti morju. Nastanitev: največ 3 odrasli.

Hotel nudi polpenzion (zajtrk in večerja) ali storitev all inclusive.

Gostje z rezerviranimi all inclusive storitvami dodatno prejmejo kosilo, prigrizke in lokalne alkoholne ter brezalkoholne pijače med 10. in 24. uro. Na voljo so tudi restavracije in bari v sestrskih hotelih.

ZAJTRK
Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi in hladnimi jedmi, show cooking, kosmiči, sadje v restavraciji OLIVE.

KOSILO
Izbor samopostrežnih mednarodnih jedi z zunanjim žarom in krušno pečjo v restavracijah LAGOON ali SIVA SOUK AL HANA. Pijača se streže.

VEČERJA
Tematske večerje v samopostrežnih restavracijah OLIVE ali SIVA SOUK AL HANA. Z manjšim doplačilom možnost večerje v à la carte restavraciji SIVA CARDAMOM. Pijača se streže.

WELLNESS
Ugleden luksuzni RED SEA SPA. Masaže in wellness storitve z doplačilom.

Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (npr. sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, mini bar, sobna strežba,…) prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.

Videoposnetek: http://bit.ly/2FN58EV

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!