The Grand Makadi **** – all inclusive

Hotel Grand Makadi se nahaja 30 km južno od Hurgade in nudi nastanitev v 302 sobah. Promenada ob plaži vodi mimo bližnjih hotelov verige RED SEA HOTELS Makadi Palace, Makadi Spa in Grand Waterworld Makadi. Široka zasebna plaža in dih jemajoč koralni greben vabita k brezskrbnemu snorkljanju v pisan podvodni svet. Dostop do morja je možen s pomola (75 m), ki sega do koralnega grebena (priporočamo obutev za v vodo) ali po peščenem vstopu (odvisno od plimovanja). Brezplačen avtobusni prevoz do GRAND MALL v mestnem središču 30 km oddaljene Hurgade.

Hotelski kompleks sestavlja več med seboj povezanih zgradb, v katerih se nahajajo slikovita sprejemnica z recepcijo, trgovinica, velika terasa ter bar v hotelski avli in bar s pogledom na prekrasen vrt. Velik bazen je bil v letu 2016 obnovljen in je sezonsko ogrevan. A la carte restavracije ponujajo kulinarično raznolikost s ponudbo mednarodnih jedi, italijanskih specialitet, lahkih kosil in orientalskih poslastic. Bar v hotelski avli in sobna strežba sta ob doplačilu na voljo 24 ur na dan. V hotelski avli lahko dostopate do brezplačne brezžične internetne povezave. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačni. Kopalne brisače vas pričakajo v sobi v priročni torbi za na plažo

SOBA DELUXE meri 35 m2 in je udobno opremljena. K standardni opremi sobe spadajo mini hladilnik, satelitska televizija, telefon, sef, klimatska naprava in balkon oziroma terasa. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase. Nastanitev: največ 2 odrasla.
JUNIOR SUITA meri 40 m2 in je v primerjavi s sobo deluxe dodatno opremljena z udobno sedežno garnituro. Nastanitev: največ 3 odrasli (1 na dodatnem ležišču).
DRUŽINSKA SOBA meri 50 m2. Opremljena je enako kot soba deluxe, le da ima dodatno ločeno spalnico. Nastanitev: največ 2 odrasla in 3 otroci.
VILA Z DOSTOPOM DO BAZENA (okoli 50 m2) je opremljena enako kot soba deluxe in ima neposreden dostop do bazena. Nastanitev: največ 3 odrasli.

Grand Waterworld Makadi ***** – all inclusive, vodni park

Edini hotel verige RED SEA HOTELS z vodnim parkom. Široka peščena plaža in koralni greben vabita k brezskrbnemu snorkljanju (priporočamo obutev za v vodo). Promenada ob plaži vodi mimo bližnjih RED SEA hotelov MAKADI SPA, MAKADI PALACE in GRAND MAKADI. Hotel meji na pasažo MAKADI MALL z raznoliko ponudbo barov in restavracij. Brezplačen avtobusni prevoz do 30 km oddaljene Hurgade (s predhodno rezervacijo).


V razkošni hotelski avli kompleksa grajenega v orientalskem slogu, sta recepcija in bar. V udobnem objektu se lahko čez dan in ob večerih osvežite v različnih barih, vabijo pa tudi restavracije z raznovrstnimi specialitetami, ki jih lahko zaužijete v prelepem okolju pokritih in odkritih restavracij. Večerna zabava je organizirana v SHOW baru na obalni promenadi. V raznolikem zunanjem predelu je veliki vodni park s tobogani s skupno dolžino 515 m. Bazeni so bili obnovljeni v letu 2016 in najmanj eden je pozimi ogrevani. V bližini Relax bazena so lekarna in trgovinice. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačno na voljo ob bazenih in na plaži. Ob prijavi prejmete kartico za koriščenje kopalnih brisač.

JUNIOR SUITA meri 52 m2 in je zelo okusno opremljena. Spalnica je optično ločena od dnevnega prostora. Kad ali prha, WC, sušilec za lase, mini hladilnik, satelitska LCD televizija, telefon, sef, klimatska naprava (sezonsko pogojeno) in opremljen balkon.
GRAND SUITA (52m2) ima z vrati ločen spalni in dnevni prostor.
DRUŽINSKA SUITA (62m2) s spalnim in dnevnim prostorom, ki sta ločena z vrati.
HAPPY BABY SUITA (52m2) je primerna za pare z majhnimi otroki. V suiti lahko dodatno koristite otroško opremo (otroška posteljica, otroški voziček, stolček za hranjenje, kahlica, igralna podloga, itd.), ki jo je potrebno predhodno najaviti. Ima tudi vrt s travo, ki je zaščiten z ograjo in vrati.
Nastanitev: 2 odrasla in 2 otroka (zakonska postelja in raztegljiv kavč).

 

Makadi Palace ***** – all inclusive

Hotel Makadi Palace se nahaja neposredno ob lastni široki peščeni plaži, 30 km južno od Hurgade v zalivu Makadi Bay. Široka zasebna plaža in dih jemajoč koralni greben vabita k brezskrbnemu snorkljanju v pisanem podvodnem svetu (priporočamo obutev za v vodo). Čudovita promenada ob plaži vodi mimo bližnjih RED SEA hotelov MAKADI SPA, SUNWING WATERWORLD MAKADI in GRAND MAKADI. Brezplačni avtobusni prevoz do GRAND MALL-a v mestnem središču 30 km oddaljene Hurgade.

Že sprejemnica vas bo prevzela z izjemno arhitekturo. V hotelski avli, ki jo obkroža bujno rastje, se nahajata recepcija in bar. Velik hotelski objekt ima 511 sob in se ponaša s privlačnim bazenskim kompleksom (obnovljen v letih 2016-2017) in ločenim otroškim bazenom. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačni. Kopalne brisače vas pričakajo v sobi v priročni torbi za na plažo. V hotelski avli je na voljo brezplačen dostop do brezžičnega interneta. JOKER LOUNGE BAR goste privablja z večernim zabavnim programom, ob pijači in živi glasbi pa lahko posedite v PIANO baru. Mini market in trgovinice ob plaži.

JUNIOR SUITA je velika 40 m2 in okusno opremljena. Med standardno opremo najdemo mini bar, satelitsko televizijo, telefon, sef, klimatsko napravo (sezonsko) in udobno kotno sedežno garnituro. Opremljena balkon oziroma terasa. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase.
Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli.BIG JUNIOR SUITA je opremljena enako kakor junior suita in nekoliko večja.
Nastanitev: največ 3 odrasli ali 2 odrasla in 2 otroka.
GRAND SUITA je velika približno 80 m2. Obsega dve spalnici, veliko kopalnico in velik balkon.
Nastanitev: največ 3 odrasli in 1 otrok ali 2 odrasla in 2 otroka.

Makadi SPA ***** – all inclusive

Hotel Makadi Spa se nahaja neposredno ob morju, s pogledom na celoten Makadi Bay. Promenada ob plaži ga povezuje z bližnjimi hoteli Makadi Palace, Sunwing Waterworld Makadi in Grand Makadi. Neposredno ob promenadi se razprostira široka zasebna plaža, ob kateri je navdušujoči koralni greben (priporočamo obutev za v vodo). Postopen, peščen vstop v morje (odvisno od plimovanja).

Hotel Makadi Spa uspešno združuje elemente iz angleškega obdobja Kaira in arabsko-bizantinske arhitekture, ki izpolnjujejo visoke zahteve sodobnega gosta. Hotel je zasnovan kot mirna in sproščujoča oaza. Zamisel se odraža v elegantnem in lahkotnem slogu 282 suit in junior suit. V preddverju z orientalskim pridihom je poleg recepcije še sodobni kongresni center in bar s čudovitim razgledom na bazen. Zunanjo podobo hotelskega kompleksa zaokrožujeta v letu 2016 obnovljena sladkovodna bazena (eden je v zimskem času ogrevan). Bar ob bazenu vabi k posedanju ob pijači, infinity bazen pa omogoča prekrasen pogled na Rdeče morje in užitek ob šumenju slapu. Seveda so kopalne brisače, ležalniki, podloge in senčniki brezplačni. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

JUNIOR SUITA je zelo prostorna (okoli 50 m2) s spalnim in bivalnim predelom je okusno opremljena s klimatsko napravo, satelitsko LCD televizijo, dostopom do brezžičnega interneta, sefom, telefonom, mini barom (dnevno polnjenje z brezalkoholno pijačo) in možnostjo za pripravo kave ali čaja. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase. Balkon ali terasa sta standardno opremljena in nudita stranski pogled na morje, bazen ali vrt.
SUITA Z BAZENOM je enako opremljena in ima lastno teraso z manjšim bazenom, senčnikom in ležalniki.
GRAND SUITA nudi luksuzni užitek na 80m2. Razkošni spalni predel z velikim dnevnim prostorom, 2 LCD televizorjema in čudovitim balkonom z neposrednim pogledom na morje.
Nastanitev: največ 3 odrasle osebe .

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!