Če bi lahko potovali kamorkoli po svetu, kam bi bilo to?

0

Te sanje v vašem življenju lahko postanejo cilji potovanja!
Danes smo za vas izbrali 10 prekrasnih otokov. Mogoče ste katerega že obiskali ali pa ga imate na svojem seznamu? Lahko pa se vam utrne nova ideja, želja…

1. Otoki Galapagos, Pacifiški Ocean


Otoki Galapagos so arhipelag, sestavljen iz številnih vulkanskih otokov, ki so razporejeni na obeh straneh Ekvatorja v Tihem oceanu.

2 .Otok Koh Samui, Tajska

Koh Samui velja za drugi največji otok na Tajskem, če štejemo za prvega Phuket. Nahaja se v provinci Surat Thani.
Obiščite Koh Samui in se sprostite pod senco kokosovih dreves. Njegove eksotične značilnosti bodo osvojile vse vaše čute.

3. Sicilija, Italija

Največji otok v Sredozemlju, Sicilija je odlična rešitev za popotnike, ki želijo združiti prednosti tako kopnega kot otoka.

4. Kauai, Havaji

Pozabite na RAJ in pridite v Kauai, da si privoščite počitnice v zemeljskih nebesih! Ta eksotični kraj je četrti največji otok na Havajih, znan tudi kot “Vrtni otok”
Zaplavajte skozi turkizno morje, ugriznite v sočno svežo divjo guavo ali pa si privoščite poležavanje na toplem pesku.

5. Bali

V zadnjih letih je Bali postal najboljša destinacija v poletni sezoni, saj združuje razumne cene z sproščujočimi počitnicami ob plaži.

6. Otok Princa Edvarda, Kanada

Otok Princa Edvarda se nahaja v eni izmed treh Kanadskih provinc, ta provinca velja za najmanjšo.

7. Santorini, Grčija

Santorini je čaroben otok, ki leži v južnem Egejskem morju. Je lahko dostopen, saj je od kopnega dela Grčije oddaljen le 200 km jugovzhodno.

8. Maui, Havaji


Želja in sanje Američanov, da bi vsaj enkrat v življenju obiskali Havaje. Maui je drugi največji otok Havajev znan po svojih plažah in fascinantnih razglednih točkah.

9. Boracay, Filipini

Majhen otoček Boracay je hitro postal najbolj priljubljena turistična destinacija na Filipinih. Eksplozivna rast turizma pred leti je bila vzrok, da so otok za nekaj časa zaprli in ga očistili. Zdaj z omejenim številom gostov spet privablja turiste.

10. Palawan, Filipini

Najlepši in najbolj atraktiven Filipinski otok, še vedno neznanka na turističnem zemljevidu.. Z ladjico se lahko odkrivajo lagune, grebeni, klifi, naravne posebnosti, jame, rajske plaže…RAJ za ljubitelje tropskega morja.

Spremljajte nas na :
https://www.facebook.com/pocitnicelastminute/?ref=bookmarks

Pišite nam na:

Info@eja.si