TUNIZIJA – oaza ZARZIS, DJERBA

0
Cena
Že od409 EUR
Cena
Že od409 EUR
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

760
7 × all inclusive
Na voljo: od 13.05.2020
Ljubljana
Zarzis

Starodavno mesto Zarzis se nahaja v oazi na jugovzhodu Tunizije. Odlično lego na robu mediteranskega morja in le korak od Sahare in ostale Afrike, so odkrili že Feničani in njeno strateško prednost spretno izkoristili za svoje trgovske poti, kar je vodilo v razvoj obmorskih pristanišč in posledično v bogato zgodovino oaze, v katero so se zapisali tako Benečani in Arabci kot tudi Francozi. Ponaša se z živahnim mestnim utripom, kjer najdete veliko lokalnih trgovinic, mavrskih kavarn, restavracij, dvakrat tedensko pa je odprta tudi lokalna tržnica, kjer si lahko napasete oči na raznovrstnem orientalskem blagu in se preizkusite v barantanju. Na robu oaze se nahajajo čudovite dolge peščene plaže z bogato ponudbo vodnih športov. Mesto je od letališča Djerba–Zarzis oddaljeno 65 km.

ZARZIS/Hotel ZITA BEACH RESORT 4*

Odlično voden hotelski kompleks z velikim številom stalnih gostov se nahaja v srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasni dolgi plaži, posuti z belim peskom, in le 3 km od strogega središča mesta z barvito medino.

Odhodi: od 13.05.2020 

7 × all inclusive; dvoposteljna soba  – že od 409€/osebo

 

 

 

 


ZARZIS/Hotel ODYSSEE RESORT 4*

Edinstven hotelski kompleks, zgrajen v posebnem trogloditskem slogu, se razprostira v oazi tik ob čudoviti peščeni plaži s turkizno modrim morjem. Do središča najbližjega mesta Zarzis je 10 km.

Odhodi: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba – že od 490€/osebo

 

 

 

 


DJERBA/Hotel SIDI MANSOUR RESORT & SPA 4*

Uveljavljen, dobro voden hotel se nahaja le 250 m od prelepe, položno padajoče, peščene plaže Sidi Mahrez. Do glavnega mesta otoka Houmt Souk je 24 km, do drugega največjega mesta Midoun pa 6 km.

ODHODI: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba PROMO – že od 416€/osebo

 

 

 

 

 


DJERBA/Hotel MAGIC ILIADE & AQUAPARK 4*

Odlično voden hotel z najbolj želeno lokacijo na Djerbi leži tik ob dolgi, postopno padajoči peščeni in mestoma skalnati plaži Sidi Mahrez v neposredni bližini Modre lagune, najlepše plaže na otoku, ki s svojim turkizno zelenim morjem očara prav vsakega obiskovalca. Do glavnega mesta Houmt Souk je 25 km, do drugega največjega mesta Midoun pa 12 km.

ODHODI: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba – že od 438€/osebo

 

 

 

 


DJERBA/Hotel DJERBA AQUA RESORT 4*

Priljubljen hotelski kompleks v velikem parku se razprostira tik ob čudoviti peščeni plaži. Glavna hotelska zgradba, zgrajena v značilnem otoškem mavrskem slogu, je od morja oddaljena 300 m. V neposredni bližini hotela sta tudi igrišče za golf in casino.

ODHODI: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba PROMO- že od 437€/osebo

 

 

 

 


DJERBA/Hotel CARIBBEAN WORLD DJERBA THALASSO 4*

Priljubljen hotel na zahodni obali otoka Djerba se nahaja tik ob čudoviti peščeni plaži Sidi Mahrez. Do centra Midouna je le 6 km, do glavnega mesta Houmt Souk pa 14 km.

ODHODI: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba PROMO- že od 529€/osebo

 

 

 

 

 


DJERBA/Hotel MAGIC LIFE IMPERIAL PENELOPE BEACH 4*

Hotelski kompleks, sestavljen iz glavne zgradbe in več depandans, se nahaja v turističnem območju Miduna na lepi peščeni plaži le 5 km od mesteca Midoun in 15 km od glavnega mesta Houmt Souk.

ODHODI: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba – že od 766€/osebo

 

 

 

 

 


DJERBA/Hotel TUI BLUE PALM BEACH PALACE 5*

Uveljavljen, luksuzen hotel, namenjen samo odraslim, leži tik ob prekrasni peščeni plaži le 6 km od Midouna in le 13 km od glavnega mesta Houmt Souk.

ODHODI: od 13.05.2020

7 × all inclusive; dvoposteljna soba – že od 659€/osebo