The Land of Legends Kingdom Hotel – vodni park vseh vodnih parkov!!!

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

610

Uživajte v razkošju in odličnih storitvah hotela The Land Of Legends Kingdom Hotel in vstopite v pravljični svet po najboljših cenah.

Ena naših naj izbir !!!

Tokrat na voljo tud v paketu z allinclusivom:

Ujemite prve tople sončne žarke,

MUC ⇒ 12.05. – 19.05.2020 – dvoposteljna soba -delux , alliclusive  od 971€/os
VIE ⇒ 13.05. – 20.05.2020 – dvoposteljna soba – delux , alliclusive  od 1013€/os

Ne morete potovati v zgornjih termnih???

Pošljite nam povpraševanje na info@eja.si in poslali vam bomo ponudbo po vaših željah.

Hotel The Land of Legends Kingdom ponuja edinstveno doživetje za vse čute. Ponaša se s pololimpijskim in otroškim bazenom. Brezplačno prejmete vstopnice za tematski park, ki vključuje 5D-kino, divjo reko, bazen z valovi, vodni vlakec in 1.300 m dolg Hyper Coaster, ki vozi s hitrostjo 115 km/h.

Individualno zanovane sobe in suite so opremljene na temo fantazijskih zgodb in nudijo LED TV z dvojnim zaslonom, igralno napravo Play Station ,kopalnico s kadjo, prho, copati, brezplačnim toaletnim priborom in sušilcem za lase.

Glavni kuharji pripravljajo izvrstno kulinariko iz Italije, Južne Amerike, Evrope in drugih delov sveta. V tematskem parku najdete brazilsko restavracijo Churrascaria, italijanski bistro, slaščičarno, bar s sadnimi napitki in bar z vitaminskimi pijačami.

Hotelski spa obsega holistične terapije, masaže, turško kopel in fitnes. V vodnem parku si lahko brezplačno privoščite adrenalinske vožnje, vključno s 55 tobogani.