SUPER PONUDBA – MARSA ALAM – že od 399€

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

1278
7 × all inclusive
DUNAJ
PORT GHALIB

Na novo ustvarjena oaza za potapljače Port Ghalib je specializirana za luksuzni turizem. Ob lepih hotelih in dolgih peščenih plažah se v Port Ghalib bistvo odvija pod vodo.

Tukaj je še vedno veliko neokrnjenih potapljaških paradižev, ki skrivajo zaklade Rdečega morja. Z izjemno gorsko kuliso v ozadju, sanjskimi peščenimi plažami, turkizno modro vodo in izjemnimi koralnimi grebeni so ustvarjeni vsi pogoji, ki zagotavljajo nepozabne počitnice.

PORT GHALIB RESORT 4*+-

Dunaj – 07.12.2019 ⇒ 7 × all inclusive od 399€/os.

LEGA
Priljubljen počitniški hotel leži ob sestrskem hotelu SIVA PORT GHALIB. Peščena plaža je oddaljena pribl. 250 m in do nje vodi pot skozi bazenski kompleks.  Do osupljivega koralnega grebena sta speljana dva pomola. Za večje udobje svetujemo uporabo čevljev za v vodo. 10 minut hoje do marine, kjer vas pričakujejo različne trgovinice in bari.

OBJEKT
Prijeten objekt z glavno zgradbo, elegantno sprejemnico, recepcijo in trgovinicami tvori skupen kompleks s sestrskim hotelom SIVA PORT GHALIB. Ob recepciji sedežni koti in možnost brezplačnega dostopa do interneta. Glavna restavracija, samopostrežna restavracija Lagoon, à la carte restavraciji Cardamon in Fattoush, lokal s ponudbo vodnih pip in različni bari zaokrožujejo gastronomsko ponudbo. V velikem parku je porazdeljenih več zgradb, umetna laguna z morsko vodo in peščeno plažo ter manjši vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom. Ob bazenu, v laguni in na plaži brezplačni, ležalniki, podloge in senčniki. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

 

SIVA PORT GHALIB 4*+

Dunaj – 07.12.2019 ⇒ 7 × all inclusive od 419€/os.

LEGA
Kompleks leži v počitniškem predelu Port Ghalib in neposredno ob zasebni peščeni plaži. Ob dolgi, slikoviti obali sta dva daljša pomola, ki omogočata dostop do morja. Zaradi koralnega grebena priporočamo čevlje za v vodo. V neposredni bližini je sodobna marina s trgovinicami, restavracijami in bari.

OBJEKT
Urejen hotel, ki s sestrskim hotelom PORT GHALIB RESORT tvori skupen kompleks z elegantno sprejemnico z recepcijo, lokalom s ponudbo vodnih pip, samopostrežno glavno restavracijo, samopostrežno restavracijo Lagoon, à la carte restavracijo na plaži Cardamom (s predhodno rezervacijo in doplačilom) ter različnimi bari. V prostranem vrtu je ob umetni laguni z morsko vodo in čudovitem bazenskem kompleksu več zgradb, grajenih v arabskem stilu. Mladi in mladi po srcu se lahko zabavajo na dveh vodnih toboganih in v počasni reki. Ležalniki, senčniki in podloge so ob bazenu, v laguni in na plaži na voljo brezplačno, kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

THE PALACE PORT GHALIB 5*

Dunaj – 14.12.2019 ⇒ 7 × all inclusive od 507€/os.

LEGA
Luksuzni resort leži neposredno ob dolgi zasebni peščeni plaži z očarljivim koralnim grebenom čez katerega je speljan pomol. Zaradi koralnega grebena priporočamo čevlje za v vodo. Le nekaj minut hoje je oddaljena sosednja marina z mednarodnimi jahtami, kjer k postanku vabijo urejene restavracije, bari, trgovinice in butiki.OBJEKT 

S sestrskima hoteloma SIVA PORT GHALIB in PORT GHALIB RESORT tvori hotel skupen počitniški resort harmonično povezan s kopalno laguno z morsko vodo in peščeno plažo. Posebna arhitektura daje hotelu pridih sodobne arabske palače. Hotel nudi sprejemnico z recepcijo, glavno restavracijo Olive z vrtno teraso, a la carte restavracijo Cardamon (z doplačilom), bar ob bazenu, bar na plaži in pozimi ogrevan sladkovodni bazen z ločenim otroškim bazenom ter edinstven wellness center RED SEA SPA. Brezplačni ležalniki, senčniki in podloge ob bazenu in na plaži. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo. Možnost brezplačnega koriščenja storitev sosednjih hotelov SIVA PORT GHALIB in PALACE PORT GHALIB.