Sanjajte zdaj, potujte kasneje!!!

0

Upamo, da gre vam in vaši družini dobro.Takšni trenutki nas spomnijo, da smo vsi povezani.

To ni čas za potovanje, to je čas za sanje! Sanjarjenje o idejah kam potovati je bilo in je še vedno naše poslanstvo. Ob vseh omejitvah potovanj zaradi koronavirusa ostajamo doma, ohranjamo socialno distanco, a še vedno skupaj in povezani premagujemo stiske koronavirusa. Potovalni navdih in sanjarjenja pomagajo dvigati našo voljo in mi smo pripravljeni, da bomo stopili na pot v trenutku, ko se meje spet odprejo.   Sanjajte zdaj, potujte kasnejeSanjati o naslednjem potovanju je ena najboljših stvari v tem trenutku. Pričakovanje in priprava počitnic, potovanja, izleta je neprecenjivo.Ti nemirni občutki pred začetkom potovanja, ko sta adrenalin in pričakovanje zapletena v mrežo osupljivosti, to je potovalna vročica.In dejansko obstaja beseda: Reisefiber

Obstaja toliko čudovitih krajev za raziskovanje in mi v teh sedmih tednih poskušali vzdrževati to inspiracijo z raznovrstnimi idejami, blogi, spomini, opisi ter virtualnimi sprehodi.

Spremljajte nas na našem facebook profilu:

https://www.facebook.com/pocitnicelastminute/

Pošljite nam vprašanja ali povpraševanja na info@eja.si.
Z veseljem ostajamo tukaj za vas.

 ZAVRTITE KOLO SREČE 

Vsi sodelujoči, ki boste zavrteli kolo sreče, boste kljub nagradi, ki jo boste zadeli, sodelovali še v glavnem žrebu in se potegovali za brezplačni najem avtodoma in druge praktične nagrade.
Preizkusite svojo srečo
Strinjam se s pravili in pogoji nagradne igre.