Posebna akcija -Aktivne počitnice v Severni Dalmaciji!!!

0
Cena
Že od418 EUR
Cena
Že od418 EUR
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

189

ZADAR – aktivne počitnice

v Severni Dalmaciji

7x polpenzion v hotelu Zadar****

Cena vključuje tudi ogled mestnega jedra v Zadru
in celodnevni izlet na otok Pag.

CENA: že za 440 € 418 € pri najmanj 40 potnikih

ZAGOTOVLJENO!

24  avgust | 8 dni (7 nočitev) | avtobus

 

  1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v ZADAR in namestitev v hotelu Zadar****. Po namestitvi prosto za prvo spoznavanje okolice, čas za prvo kopanje … Večerja in nočitev v hotelu.
  2. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod v center ZADRA in peš ogled starega mestnega jedra: trg petih fontan, knežja palača, mestna hiša, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazija, znamenite “morske orgle” …). Nekaj prostega za samostojne oglede, obisk tržnice … Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.
  3. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje in različne aktivnosti po želji. Večerja in nočitev v hotelu.
  4. dan: Po zajtrku sledi avtobusni izlet na OTOK PAG. Najprej postanek v mestu PAG za sprehod do mestnega obzidja, glavnega trga s cerkvijo, obalne promenade … Nadaljujemo v NOVALJO, kjer bo nekaj prostega v času kosila. Še postanek ob znani plaži ZRČE, nato povratek nazaj v Zadar v hotel. Večerja in nočitev v hotelu.

5.-7. dan: Prosti dnevi za kopanje, polpenzioni v hotelu. Možne različne aktivnosti po želji, samostojne oglede v Zadru ali okolici … (po želji in dogovoru z vodnikom se bodo organizirali tudi dodatni izleti v okolico: npr. izlet v Starigrad in nacionalni park Paklenica, izlet v Šibenik in na slapove Krke, izlet z ladjico na Kornate, izlet s trajektom na otok Ugljan v mesto Preko … ).

  1. dan: Zajtrk in predvidoma dopoldanski odhod avtobusa iz Zadra. Sledi povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v zgodnejših večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.

 

CENA:    440 418 EUR pri najmanj 40 potnikih

                   485 EUR pri najmanj 30 potnikih


POSEBNA AKCIJA: -5% POPUSTA ZA VSE NOVE REZERVACIJE. AKCIJA VELJA DO PREKLICA!

 

View on Krka river and Skradin city from the rock

 CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobi 1/2 TWC, tur. takso, organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije do Zadra in nazaj, ogled mestnega jedra v Zadru, celodnevni izlet na otok Pag, slovenskega spremljevalca-predstavnika agencije, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: – za sobo 1/1 = 110 EUR,

– za sobo z balkonom 50 EUR/sobo za 7 nočitev,

– za dodatne izlete (z ladjico na Kornate, v Šibenik in na slapove Krke, v NP Paklenica, za izlet s trajektom na otok Ugljan, ipd …) se bo program in cena izletov formirala naknadno …

– na izletu po otoku Pag je možno tudi doplačilo za obisk sirarne s paškim sirom,

POPUSTI: za otroke (v isti sobi z dvema odraslima): do 7 let – 50% popusta, od 7.-14 let – 30% popusta. Odrasli na tretjem ležišču imajo 10% popusta.

HOTEL ZADAR**** je nov manjši družinski hotel s cca. 30 sobami, manjšim fitnesom in savno, zunanjim bazenom, restavracijo in barom. Prostorne sobe imajo: klimo, sat-tv, telefon, hladilnik, prho, wc, sušilnik za lase, deloma balkon. Do najbližje plaže in obmorskega sprehajališča je cca 500 – 600 m, do centra mesta Zadar cca. 1.500 m.