POČITNICE V SLOVENIJI Z BONI!

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

580
Z veseljem vam sporočamo, da smo uspeli uskladiti sistem rezervacij s turističnimi boni tudi v naši agenciji.

Način rezervacije v agenciji s Turističnimi boni – rezervacijo opravite pri nas, poravnate z boni v izbrani nastanitvi – delno z boni, razlika z denarjem.

Primer:
Za rezervacije do 300 eur je obvezno plačilo VARŠČINE 50 eur po sobi, za rezervacije nad 300 eur je obvezno plačilo VARŠČINE 100 eur po sobi.
Rezervacija bo potrjena le ob plačilu varščine, za katero boste od nas prejeli bremepis. V kolikor ta ne bo plačana, vam rezervacije žal ne bomo morali potrditi.

Po plačilu varščine prejmete NAPOTNICO OB PLAČILU S TURISTIČNIMI BONI, katero boste ob prihodu predložili na recepciji.
Varščino prejmete povrnjeno po povratku na podlagi predloženega potrdila hotelirja – nastanitve, da so vam bremenili turistične bone.
V primeru NO SHOW- ne prihoda se varščina ne vrača.

Dodali smo:

Najpogostejša vprašanja in odgovori:

Ali lahko turistični bon unovčim tudi v vaši turistični agenciji?
Turistični bon lahko unovčite za počitnice v vseh slovenskih turističnih objektih, s katerimi ima Turistična agencija Eja ali partnerji turistične agencije EJA ( turistični organizator) sklenjeno pogodbo o sodelovanju. V kolikor bi bil organizator počitnic kakšna tuja agencija, unovčitev bona ni možna. V agenciji vam bomo predstavili vso ponudbo, vam svetovali in tudi poskrbeli za rezervacijo, zavarovanje, morebitna doplačila … Podatke za unovčitev bona (osebni dokument, EMŠO …) pa predložite pri hotelski recepciji takoj ob prihodu. V kolikor znesek rezervacije presega znesek bonov, boste razliko poravnali na recepciji hotela z gotovino ali kartico.

Koliko je vrednost turističnega bona zame in za moje družinske člane?
Prejeli jih bodo vsi prebivalci s stalnim bivališčem v Sloveniji na dan 13. marec 2020, in sicer rojeni do vključno leta 2002 v višini 200 evrov, mlajši pa v višini 50 evrov.

Za katere storitve lahko unovčim turistični bon?
Z bonom lahko plačate nočitev ali nočitev z zajtrkom. Velja za vse nastanitvene obrate: hotele, počitniške domove in letovišča, turistične kmetije, planinske domove, avtokampe …

Ali lahko doplačam polpenzion, wellness in druge storitve?
V kolikor v objektu nudijo možnost dodatnih obrokov, wellness ter drugih storitev, lahko te doplačate v hotelu, vendar ne s turističnim bonom.

Kdaj lahko izkoristim turistični bon?
Boni so unovčljivi med 19. junijem in 31. decembrom 2020.

Na koga so boni prenosljivi?
Boni so prenosljivi med sorodniki, in sicer v ravni vrsti do drugega kolena. Do prenosa so torej upravičeni stari starši, starši in otroci. V primeru prenosa bo moral koristnik bona ponudniku storitve predložiti posebno izjavo, ki jo bo podpisal upravičenec oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik. Podrobnejše informacije glede prenosa in koriščenja bonov so vam na voljo v Uredbi, kjer najdete tudi obrazec za prenos.

Kaj pomeni, da lahko turistični bon unovčim v večkratnem znesku?
Zaradi tega pravila lahko vaša družina bone res dobro izkoristi. Bon lahko unovčite za bivanje pri različnih ponudnikih in v različnih terminih. Stanje svojega bona lahko spremljate v mobilni aplikaciji eDavki.

Kaj se zgodi, če bonov do konca leta ne porabim?
Neizkoriščeni boni po 31.12.2020 zapadejo. Bon niso izplačljivi v denarju. Upravičenec ne bo mogel uveljavljati nikakršnega zahtevka do Republike Slovenije.

Objavljene informacije (zadnji popravek 18. junija 2020) so informativne narave. Pridržujemo si pravico do spremembe, za koriščenje bonov veljajo navodila Vlade RS na dan rezervacije.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@eja.si in na 070 22 44 66

Dnevno pridobivamo sveže ponudbe in nove informacije, ki jih bomo sproti objavljali na naši spletni strani.

 ZAVRTITE KOLO SREČE 

Vsi sodelujoči, ki boste zavrteli kolo sreče, boste kljub nagradi, ki jo boste zadeli, sodelovali še v glavnem žrebu in se potegovali za brezplačni najem avtodoma in druge praktične nagrade.
Preizkusite svojo srečo
Strinjam se s pravili in pogoji nagradne igre.