Nekaj najboljših destinacij za preživljanje ZIME na TOPLEM!

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

1002

Zimsko –sončne destinacije so velike uspešnice. Vroča vprašanja, ki se pojavljajo na to temo so:

Kje je najboljše mesto za preživljanje BOŽIČA na plaži??? Kje je vroče februarja in marca, ko nam zima že preseda… Storiti je potrebno le eno; odleteti nekam na vroče in sončno, nekam kjer so čudovite plaže, nasmejani ljudje, eksotični vonji in glasba v zraku.

Seveda obstajajo Top of the Top: Maldivi, Brazilija, Karibi, Jugovzhodna Azija…toda kdaj je primeren čas za potovanje in v katerih mesecih se je bolj izogniti tem destinacijam??? Kdaj je na primer na Tajskem sezona monsunov? Kje je vroče ob božiču? Bližnje destinacije? Obstaja nekaj južnoevropskih otokov in obalnih krajev, ki ostanejo tople vse leto, zaradi česar so idealne za zimske sončne počitnice.

REZERVIRAJTE JIH ŽE DANES IN UJEMITE NAJBOLJŠE CENE! Pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo poslali ponudbo.

info@eja.si

Tu je nekaj naših najljubših destinacij za zimsko sonce:

KUBA

Čas letenja: 12 ur + iz Dunaja oz. nam bližjih letališč

Kdaj: oktober do april

Povprečna zimska temperatura: 27 stopinj.

Prijetna karibska klima z zagotovljenimi toplimi in sončnimi dnevi. Največ sonca je na .južni obali in ob nakaterih bolj obljudenih peščenih plažah se najde tudi samoten kotiček pod palmo.

Kuba je bila vedno popularna destinacija za popotnike –kultura, glasba, hrana, romatinčni kadilaki, cigare…Neskončen seznam…Zgodivinske zgrabe pastelnih barv v Havani, odlično ohranjena španska kolonialna arhitektura v Trindadu – mestu je, ki izgubljen v času. Neskočne plaže, bujni gozdovi, plantaže tobaka…

 

TAJSKI OTOKI

Čas letenja: 12 ur + iz Dunaja oz. nam bližjih letališč

Kdaj: oktober do april

Povprečna zimska temperatura: 32 stopinj

Tajski otoki so polni fantazij. Beli pesek, rustikalne plažne barakice, viseča mreža, ki se nežno vihti med dvema palmama, turkizno morje. Na izbiro jih je na desetine in vsak ponuja nekaj edinstvenega. Super welnesi na Koh Samuju, Tajski Maldivi na Koh Lipeju, ljubka in umirjena Koh Lanta, bivanje na plažah ali party scena Phi Phija…

Kateri je za vas najboljši TAJSKI OTOK???

MEHIKA – YUKATAN

Čas letenja: 12 ur + iz Dunaja oz. nam bližjih letališč

Kdaj: november do marec

Povprečna zimska temperatura: 24 stopinj

Mehiški polotok Jukatan ob atlanstki obali ima čarobno mešanico starodavnih kultur in današnjega. Turkizno morje, Majevski templji Tulum, Chichenitza, kolonialna Merida, romantične haciende in alliclusive resorti v Cancunu, Playa de Carmen. Vse to ponuja sončen polotok Jukatan. Zagotovo vsak najde nekaj zase.

KANARSKI OTOKI

Čas letenja: 4 ur + iz Dunaja oz. nam bližjih letališč

Kdaj: celo leto

Povprečna zimska temperatura: 22 stopinj

Kanarski otoki se zaradi lege v Atlantskem oceanu lahko pohvalijo z izredno prijetno klimo, lahko bi rekli tudi večna pomlad. Temperature se v povprečju gibljejo v sredini dvajsetih stopinj. Vsak od otokov je nekaj posebnega: Gran Canaria, Tenerife, Fuertoventura, Lanzarote in trije manjši in manj oblegani: La Palma, El Hierro in La Gomera.

Kanarski otoki so udobna Evropska destinacija, del Španije. Valuta je €, cene pa nižje od povprečnih v EU. Tukaj najdejo svoj kotiček vsi; družine, penzionsti, surfarji, pohodniki in avanturisti…

DUBAJ

Čas letenja: 6 ur + iz Dunaja oz. nam bližjih letališč

Kdaj: od novembra do marca

Povprečna zimska temperatura: 26 stopinj

Vroče poletne temperature se v novembru spustijo na prijetnih 26 stopinj, kar močno olajša pohajkovanje po mestu in odkrivanje Dubaja v najboljši luči. (julija in avgusta neznosnih 40 stopinj). Dubaj je pravi raj za uživanje na umetno zgrajenih plažah otoka The Palm, raj za nakupovanje in okušanje pravega Arabskega sveta.

Tukaj najdemo najboljše hotele na svetu in trenutno najvišjo zgradbo na svetu. Arhitekti pa med sabo tekmujejo kdo bo najbolj inovativen in najdrznejši pri oblikovanju novih zgradb.

MAVRICIJ

Čas letenja: 12 ur + iz Dunaja oz. nam bližjih letališč

Kdaj: maj-december

Povprečna zimska temperatura: 28 stopinj

Mavricij je otok v Indijskem oceanu , oddaljeni sosed bolj znanih in popularnih Maldivov in Sejšelov. Njegova velikost je ravno pravšnja, da lahko otok raziščete po dolgem in po čez, ter najdete svoj raj, zapuščeni zaliv, košček pragozda.

Na razpolago so urejena letovišča, luksozni resorti, vile ali pa najamete preprost apartma ali sobo pri domačinih – izbira je vaša. Za pohodnike je na razpolago prostrani pragozd, na morju najdejo svoj raj surfarji, kajtarji in potapljači, bele peščene plaže pa vabijo v svoj objem vse, ki se želijo naužit sonca in morja.

VIR: Traveler