MARSA ALAM – FIRST MINUTE 2020 IZ LJUBLJANE

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

750
Ljubljana
Marsa Alam

Marsa Alam

Neokrnjeni koralni grebeni

Še nedolgo nazaj turistom nekoliko odmaknjeno področje se je v zadnjih letih začelo izredno hitro razvijati. Ponaša se s skoraj neokrnjenimi koralnimi grebeni kot je npr. Abu Dabbab, prelepimi peščenimi plažami, otočki in kristalno čistim morjem. Območje je idealno za potapljače in za družine, saj mešanica eksotike in miru obljubljata popolno sprostitev. Tudi na kopnem so številne privlačne točke kot je Smaragdni rudnik, El Shalateen (največja kamelja tržnica v Afriki). Hurgada je oddaljena približno 270 km, mesto El Quesir pa 125 km.

 

 

 

 

 

ODHOD IZ LJUBLJANE:

PORT GHALIB RESORT ****+ – all inclusive

SZG ⇒ 13.06. – že od 422€/os.
VIE ⇒ 18.06. – že od 472€/os.

vodni tobogan,

  • raj za snorkljanje,
  • RED SEA SPA.

LEGA. Priljubljen počitniški hotel leži ob sestrskem hotelu SIVA PORT GHALIB. Peščena plaža je oddaljena pribl. 250 m in do nje vodi pot skozi bazenski kompleks.  Do osupljivega koralnega grebena sta speljana dva pomola. Za večje udobje svetujemo uporabo čevljev za v vodo. 10 minut hoje do marine, kjer vas pričakujejo različne trgovinice in bari.

OBJEKT: Prijeten objekt z glavno zgradbo, elegantno sprejemnico, recepcijo in trgovinicami tvori skupen kompleks s sestrskim hotelom SIVA PORT GHALIB. Ob recepciji sedežni koti in možnost brezplačnega dostopa do interneta. Glavna restavracija, samopostrežna restavracija Lagoon, à la carte restavraciji Cardamon in Fattoush, lokal s ponudbo vodnih pip in različni bari zaokrožujejo gastronomsko ponudbo. V velikem parku je porazdeljenih več zgradb, umetna laguna z morsko vodo in peščeno plažo ter manjši vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom. Ob bazenu, v laguni in na plaži brezplačni, ležalniki, podloge in senčniki. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.


SIVA PORT GHALIB ****+ – all inclusive

SZG ⇒ 27.06. – že od 519€/os.
VIE ⇒ 18.06. – že od 559€/os.
  • Vodni tobogan,
  • počasna reka,
  • neposredno ob zasebni peščeni plaži,

LEGA: Kompleks leži v počitniškem predelu Port Ghalib in neposredno ob zasebni peščeni plaži. Ob dolgi, slikoviti obali sta dva daljša pomola, ki omogočata dostop do morja. Zaradi koralnega grebena priporočamo čevlje za v vodo. V neposredni bližini je sodobna marina s trgovinicami, restavracijami in bari.

OBJEKT: Urejen hotel, ki s sestrskim hotelom PORT GHALIB RESORT tvori skupen kompleks z elegantno sprejemnico z recepcijo, lokalom s ponudbo vodnih pip, samopostrežno glavno restavracijo, samopostrežno restavracijo Lagoon, à la carte restavracijo na plaži Cardamom (s predhodno rezervacijo in doplačilom) ter različnimi bari. V prostranem vrtu je ob umetni laguni z morsko vodo in čudovitem bazenskem kompleksu več zgradb, grajenih v arabskem stilu. Mladi in mladi po srcu se lahko zabavajo na dveh vodnih toboganih in v počasni reki. Ležalniki, senčniki in podloge so ob bazenu, v laguni in na plaži na voljo brezplačno, kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

THE PALACE PORT GHALIB ***** – all inclusive

SZG ⇒ 27.06. – že od 600€/os.
VIE ⇒ 20.06. – že od 650€/os.
  • eleganten hotelski objekt,
  • RED SEA SPA,
  • ob peščeni plaži s slikovitim koralnim grebenom.

LEGA: Luksuzni resort leži neposredno ob dolgi zasebni peščeni plaži z očarljivim koralnim grebenom čez katerega je speljan pomol. Zaradi koralnega grebena priporočamo čevlje za v vodo. Le nekaj minut hoje je oddaljena sosednja marina z mednarodnimi jahtami, kjer k postanku vabijo urejene restavracije, bari, trgovinice in butiki.

OBJEKT: S sestrskima hoteloma SIVA PORT GHALIB in PORT GHALIB RESORT tvori hotel skupen počitniški resort harmonično povezan s kopalno laguno z morsko vodo in peščeno plažo. Posebna arhitektura daje hotelu pridih sodobne arabske palače. Hotel nudi sprejemnico z recepcijo, glavno restavracijo Olive z vrtno teraso, a la carte restavracijo Cardamon (z doplačilom), bar ob bazenu, bar na plaži in pozimi ogrevan sladkovodni bazen z ločenim otroškim bazenom ter edinstven wellness center RED SEA SPA. Brezplačni ležalniki, senčniki in podloge ob bazenu in na plaži. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo. Možnost brezplačnega koriščenja storitev sosednjih hotelov SIVA PORT GHALIB in PALACE PORT GHALIB.

 

Pošljite nam povpraševanje na info@eja.si  ali pa nas pokličite na 070 22 44 66  pripravili vam bomo ponudbo!!!

 

 ZAVRTITE KOLO SREČE 

Vsi sodelujoči, ki boste zavrteli kolo sreče, boste kljub nagradi, ki jo boste zadeli, sodelovali še v glavnem žrebu in se potegovali za brezplačni najem avtodoma in druge praktične nagrade.
Preizkusite svojo srečo
Strinjam se s pravili in pogoji nagradne igre.