Ideja za vrhunski oddih – Aquaworld Resort BUDIMPEŠTA

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

1042

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop v Aquaworld
· brezplačno hotelsko parkirišče

01.03. – 30.04.2020 – 4 × POL – junior suita – 2 odrasli osebi + 2 otroka do 10 let – že od 816€

https://www.youtube.com/watch?v=3m7geC5Czwk

Hotel Aquaworld Resort Budapest se nahaja v le 5km od središča Budimpešte.

Že, ko se boste pripeljali v samo bližino hotela, bo vaš adrenalin narasel. Zakaj? Zagotovo lahko trdimo, da gre za družinski hotel, saj boste tukaj našli vsi nekaj zase. Prav zagotovo bo adrenalin še poskočil ob pogledu na enega največjih pokritih vodnih parkov v Evropi s številnimi bazeni, tobogani in drugimi atrakcijami. Ne skrbite, imajo tudi zunanje bazene in tobogan. Poiščite igralnico s plezalno steno, tobogani … ste pokukali v center za zabavo, kjer lahko gledate filme, kartate, igrate biljard?

Tukaj odrasli ne boste imeli slabe vesti, če boste pobegnili v savno in poskrbeli tudi zase – otroci bodo zagotovo uživali, uživajte še vi. Zaradi bližine centra mesta vljudno vabljeni na sprehod po Madžarski lepotici. Ste si že ogledali prizorišče za Formula 1 Grand Prix? Loči vas le 10 km. Če vas je hotel tako osupnil, lahko ostanete kar v njem in fitnesirate, igrate tenis in še kaj.

Kar 309 simpatičnih sob je klimatiziranih in opremljenih z LCD TV, sušilnikom za lase, sefom, na voljo tudi brezplačen WiFi. Povprašajte po družinskih sobah ali teh, ki nudijo tudi kuhinjsko nišo, da bo počutje takšno kot doma.

V hotelu lahko čez dan izbirate med restavracijami – odvisno od počutja vaših brbončic. A la cart restavracija, samopostrežna restavracija, bari s prigrizki. Uživajte v mednarodnih jedeh, nikar pa se ne bojte poskusiti tudi pristnih domačih – madžarskih, seveda.

ZA IZRAČUN VAŠEGA TERMINA NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA :

info@eja.si 

070 22 44 66

Z VESELJEM VAM BOMO PRIPRAVILI PONUDBO ZA VAŠ TERMIN!!!