Edinstveno doživetje Istre le korak do morja! Hotel Histrion!

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

430

Hotel Histrion ****

Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se, med Portorožem in Piranom, razprostira letovišče St. Bernardin Resort Portorož, v katerem leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na slovensko morje in Wellness Benedicta, ki obsega svet savn, solno sobo ter različne istrsko obarvane masaže in lepotne tretmaje.

Edinstveno doživetje Istre le korak do morja tudi za turistične bone!

Doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sonca, istrske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje, tako kot istrske škure, ki prav tako krasijo prenovljeno avlo hotela. V trenutku vas prevzame občutek, da ste del nečesa posebnega, ta občutek pa se nadaljuje tudi v sobah, kjer v vsakem nadstropju posebej, odseva duh istrske zgodbe skozi elemente morja in piranske soli, sivke ter oljk. Skozi celoten hotel vas pozdravlja istrski hrast, njegov topel objem pa vas opominja na moč tega drevesa, ki je tem prostoru prisoten od nekdaj.
V Hotelu Histrion lahko izbirate med 276 prenovljenimi sobami oljke, sivke in morja, ki jih med dopustovanjem na slovenski obali srečujemo na vsakem koraku. Vsaka med njimi v pastelnih, naravnih tonih modre, vijolične in zelene, s pridihom Istre z razgledi, ki vam vzamejo sapo, ponuja oazo za popolni morski odklop od vsakdana.
Povpraševanje na info@eja.si.
nočitev z zajtrkom po osebi/dan:
                                                                                                                             11.10.-29.12.2020          20.09.-10.10.2020
Superior Istrian Double/twin Laguna, Balkon 2 51,00 € 61,00 €
Superior Istrian Double/twin Pogled morje, Balkon 2 61,00 € 71,00 €
Superior Istrian Double SU Laguna, Balkon 1 92,00 € 112,00 €
Superior Istrian Double SU Pogled morje, Balkon 1 102,00 € 122,00 €
Superior Istrian Double/twiin z dodatnim ležiščem  2+1 Laguna, Balkon 2 odrasla + 1 otrok            do 12 leta 61,00 € 71,00 €
Superior Istrian Double/twin z dodatnim ležiščem 2+1 Pogled morje, Balkon 2 odrasla + 1 otrok           do 12 leta 71,00 € 81,00 €
Istriana  Family  (connecting) 2+2 Laguna, Balkon 2 odrasla + 2 otroka          do 12 leta 97,00 € 116,00 €

Globoko vdihnite, začutite sonce in sol na svoji koži in se prepustite vonju in okusu čisto vaše istrsko obarvane morske dogodivščine blizu doma. Le korak do morja!

 

 

 

 

 

Povpraševanje na info@eja.si.