Dobrodošli na Maldivih – Welcome to Maldives

0
Cena
Cena
Ime in priimek*
E-poštni naslov*
Vaše povpraševanje*
Na seznam želja

Če želite uporabiti seznam želja, se morate najprej prijaviti!

541

Razkošje, čudovite plaže z belim peskom in neverjetni podvodni svet na Maldivih – to je izbira za pravljične počitnice.

Tropski raj z razglednice

Maldivi se zdijo kot iz pravljice. Skoraj ni ženske, ki enkrat v življenju ne bi pomislila na svojo bosonogo poroko na plaži tega tropskega raja. Geološki čudež, ki ga sestavljajo snežno beli atoli, že na prvi pogled ukrade dih. Turkizno morje, ki obdaja otoke, skriva najlepše podvodne vrtove. Maldivi so popolna kulisa za brezčasno poležavanje na plaži, potapljanje v lastne misli in razvajanje na sto in en način.

Neverjetne plaže

Maldivi so dom  najboljših plaž na svetu; plaže se nahajajo  na vsakem od skoraj1200 otokov v državi in ​​so tako dovršene in popolne, da zaslužijo pri opisu vse superlative. Medtem, ko se nekatere plaže lahko pohvalijo z mehkejšimi zrnci kot druge, ostaja osnovno dejstvo: nikjer na svetu ne boste našli bolj belega praškastega peska in sijoče modro-modre vode, kot na Maldivih.

Resorti za vse

Vsako letovišče na Maldivih je svoj zasebni otok, in več kot 100 možnosti, med katerimi lahko izbirate. Edina težava je – želeli boste ostati!!!

Na vrhu so najbolj ekskluzivne hotelske blagovne znamke na svetu , ki tekmujejo med seboj, katera bo dosegla večje razkošje, od osebnih batlerjev in zasebnih bazenov do masaž v sobi in blazin. Ni presenetljivo, da imajo mladoporočenci in tisti, ki iščejo glamurozni tropski pobeg, to državo že dolgo na seznamu želja. Toda poleg letovišč s petimi in šestimi zvezdicami je tudi veliko druge izbire.

Neodvisno potovanje

Maldivi so v zadnjih 10 letih doživeli korenito spremembo, naseljeni otoki z domačini so se odprli za turizem Popotnikom ni več treba bivati ​​v letoviščih, ločenih od lokalnega prebivalstva to  kar je desetletja držalo potnike daleč stran. Otočkanje iz otoka na otok z lokalnim trajektom, gliserji in notranjimi leti je odprlo to neverjetno državo za skoraj vse žepe.

Številni otoki v atolih Male in Ari so zdaj velika središča cvetoče industrije gostišč – penzionov, na njih pa je na desetine možnosti.

Podvodni svet

Bistra voda Maldivov z enim izmed najboljših rajev za potaplanje in snorkljanje na svetu so magnet za vse, ki jih zanima morsko življenje. Bogastvo in raznolikost je osupljiva; bleščeče koralne stene, čudovite jame in jate svetlo obarvanih tropskih rib vas čakajo, ko se spustite na pod vodo. V globljih vodah se skrivajo mante, želve, morske psi in celo največje ribe na svetu.

So tudi vas premamili Maldivi??? Je to na vaši listi želja???

Zaupajte nam vaše želje!

Tukaj smo zato, da vam pripravimo ponudbo po vaših željah!

Pošljite nam povpraševanje na: info@eja.si

ali pa nas pokličite na 070 22 44 66