Hotel IONIAN SEA VILLAS & AQUA PARK
Kraj: Lixouri / Lokalna kategorija: ****

Lega: Odlično voden hotelski kompleks srednje kategorije leži na južnem delu polotoka Paliki, le 100 m od lepe peščene plaže Kounopetra in le 7 km od mesteca Lixouri.

Ponudba: Hotelski kompleks, sestavljen in glavne stavbe in več, v bungalovskem stilu grajenih, stranskih stavb, ki so obkrožene z lepim sredozemskim vrtom, ima sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačen WiFi, TV-sobo, trgovinico, restavracijo, dva bara, tri bazene s terasami za sončenje s senčniki in ležalniki, manjši vodni park s tobogani, otroški bazen in otroško igrišče. Športnim navdušencem so na voljo igrišča za tenis, namizni tenis, odbojka na mivki, mali nogomet in pikado. Možnost najema kopalnih brisač in vozičkov za otroke.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Čaj, kava, vroča čokolada, mleko, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače belo in rdeče vino in točeno pivo med kosilom v glavni restavraciji ter čaj, kava, vroča čokolada, mleko, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače belo in rdeče vino, točeno pivo, ouzo, brandy, gin, vodka, viski in rum med večerjo v glavni restavraciji. Čaj, kava, vroča čokolada, mleko, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače belo in rdeče vino, točeno pivo, ouzo, brandy, gin, vodka, viski in rum, pet alkoholnih in dva brezalkoholna koktajla v pool baru od 10. do 23. ure. Keksi, pecivo in sezonsko sadje v pool baru od 10. do 18. ure. Sladoled v pool baru od 10. do 18. ure in v glavni restavraciji od 12.30 do 14.00 ter od 19.00 do 21.30. Brezplačni vstop v Aqua Park. Športna ponudba kot navedeno. Joga, vodna aerobika, vaterpolo, vodna košarka z animatorji. Občasni tematski večeri z živo glasbo in plesom.

Nastanitev: Udobno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, brezplačen WiFi, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj ter balkon s stranskim pogledom na morje. Maisonette so opremljene enako, le da so prostornejše, saj so razporejene tako, kot je za maisonette običajno, v dveh nadstropjih, povezanih s stopnicami.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.

Hotel CEPHALONIA PALACE
Kraj: Lixouri / Lokalna kategorija: ****

Lega: Priljubljen kompleks v mirnem predelu polotoka Paliki se nahaja le 100 m od edinstvene položne rdeče peščene plaže Xi. Do mesteca Lixouri, kamor vas v glavni sezoni enkrat dnevno popelje lokalni avtobus, je 8 km.

Ponudba: Privlačen dvonadstropni hotel, prenovljen leta 2008, ima sprejemno dvorano z recepcijo z brezplačnimi sefi, bar, restavracijo, TV-sobo, minimarket in trgovinico s spominki. Na velikem vrtu so bazen z ločenim delom za otroke, otroško igrišče, pool bar ter terasa za sončenje z ležalniki in senčniki. Za doplačilo pa so na voljo še namizni tenis, biljard, video igrice, teniško igrišče in v glavni sezoni tudi pedalini, kanuji, jet ski in jahanje. Zvečer se lahko občasno zabavate na glasbenih kvizih, grških večerih ali v diskoteki.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Razni prigrizki v pool baru od 11. do 18. ure. Voda, domače vino, točeno pivo in osvežilne brezalkoholne pijače med kosilom in večerjo. Voda, domače vino, točeno pivo, osvežilne brezalkoholne pijače, lokalne alkoholne pijače, koktajli, kava in čaj v baru ob bazenu in v baru na plaži med 10. in 18. uro ter v glavnem baru med 18. in 23. uro.

Nastanitev: Vse sobe so udobno opremljene, imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, majhen hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon ali teraso. Na voljo so tudi družinske sobe, ki so opremljene enako, le da imajo še pograd za otroke.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja. Možnost zamenjave večerje za kosilo.

Hotel APOLLONION ASTERIAS RESORT & SPA
Kraj: Lixouri / Lokalna kategorija: *****

TOPLINA IN KAKOVOST ZA UMIRJEN POČITEK
Toplina okolja in profesionalnost uslužbencev, ki si prizadevajo postati najboljši na otoku, sta običajno dovolj za kakovostne počitnice. Za vsak primer pa sta tukaj še prijetno umirjena okolica in bližina prekrasne rdeče peščene plaže.

Lega: Leta 2010 zgrajen in leta 2019 razširjen hotel z novim delom Asterias, se nahaja na zahodni strani otoka, le 300 m od peščene plaže Xi, ki se ponaša s prelepo rdečo barvo in kristalno čistim Jonskim morjem. Do mesteca Lixouri s številnimi tavernami, bari in trgovinicami je 7 km.

Ponudba: Razkošen hotel visoke kategorije, sestavljen iz več poslopij, ki so obkrožena z urejenim parkom, vas bo očaral že ob prihodu, ko vas bodo pozdravili vljudni in visoko usposobljeni hotelski uslužbenci. Sprejemna dvorana z recepcijo, ki sije v enakih barvah kot pesek na plaži, vas napolni s prijetno toplino. Hotel ima dnevni prostor z brezplačnim WiFi-jem, internetni in TV-kotiček, dve restavraciji, konferenčno dvorano, fitnes, frizerski salon, draguljarno, trgovinico s spominki, več dvigal, igralno sobo, dve otroški igrišči, teniško igrišče, velik zunanji bazen, otroški bazen, pool bar ter teraso z ležalniki in senčniki. Za doplačilo pa so gostom na voljo še spa center s savno, jacuzzijem ter različni tretmaji za sproščanje in uživanje. Ob otvoritvi novega dela hotela Asterias bo k obstoječi ponudbi potrebno dodati še dodatne storitve, ki jih bo ponujal novi del Asterias. Dodatne storitve bomo dodali na naši spletni strani, ko bodo natančno definirane.

Nastanitev: Sodobne prostorne deluxe sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče, copate, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, minibar, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi in balkon ali teraso. Family sobe so opremljene enako, le da imajo dva prostora, enega zgoraj in enega spodaj. Junior suite so prav tako opremljene enako, le da imajo še ločeno dnevno sobo, kopalnico s kadjo in tušem ter ločen WC. Family suite so prav tako opremljene enako, le da imajo dve ločeni spalnici, kopalnico s kadjo in tušem ter ločen WC in se nahajajo v pritličju z neposrednim dostopom na vrt. Suite maisonette so v bistvu junior suite z zasebnim jacuzzijem, iz katerega lahko zaplavate v bazen, ki si ga deli sedem suit maisonett, ter z dodatno spalnico in kopalnico v nadstropju. Sobe deluxe Asterias in family Asterias so opremljene enako kot deluxe sobe in family sobe, s tem da se nahajajo v popolnoma novem, leta 2019 zgrajenem delu hotela, bližje plaži, ki se imenuje Asterias. Junior suite Asterias so prav tako opremljene enako kot deluxe sobe, s tem da so prostornejše, saj imajo še sedežni kotiček in pogled na morje. Prav tako kot deluxe sobe se nahajajo v popolnoma novem, leta 2019 zgrajenem delu hotela, bližje plaži, ki se imenuje Asterias. Na voljo so tudi Junior suite Asterias with pool z 20 m2 velikim zasebnim bazenom.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!