V zadnjih letih se privlačnost Egipta ni izgubila. Še vedno očara njegova pokrajina in fascinira podvodni svet, ki sta preživela tisočletja. Obiskovalce vedno znova prevzamejo edinstveni spomeniki. Vendar se zgodovina Egipta nadaljuje. Razvija se mlad in obetaven narod, ki se bori za demokracijo in razmišlja o prihodnosti. To stališče je novo in izpopolnjuje deželo z dodatnim glediščem.

Preveri ponudbo v tabeli 2021:

Tabela Egipt iz GRZ in LJU velj. od 14.01

Pokrajinsko Egipt prepriča z njegovimi puščavami, kulturno bogato delto Nila in Rdečim morjem s kilometre dolgimi peščenimi plažami. Raznolikost povodnega sveta z eksotičnimi rastlinami in živalmi je svetovno poznana. Delno subtropsko, delno puščavsko podnebje z vročimi dnevi in hladnimi nočmi na jugu dežele ter sredozemsko podnebje na severu, pa v Egiptu zagotavljata uspešne počitnice skozi vse leto. Vsaka regija v Egiptu in vsako mesto odseva prav poseben čar.

 

Odkrijte tudi vi egipčansko srčnost in gostoljubnost ter svoje počitnice preživite v osupljivi deželi. Odločite se in v zadnjem trenutku odletite proti Egiptu.

Hurgada

Hurgada

Ponudba hotelov v Hurgadi

Makadi Bay

Makadi bay

Ponudba nastanitev v Hurgadi – Makadi bay

Marsa Alam

Marsa Alam

Več informacij za nastanitev za Marsa Alam

Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh

Velika ponudba hotelov

Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh - Hurgada

Novo turistično naselje v bližini Hurgade

Križarjenja po Nilu

Križarjenja po Nilu

Ponudba rečnih križarjenj po Nilu

Vam je všeč naša vsebina? Delite jo z drugimi!